neden oyuncular sözümüzü dinlemiyor (anket)
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
sizce neden oyuncular sözümüzü hiç dinlemiyor?
neden oyuncular sözümüzü dinlemiyor (anket)
ANKETE KATILIN PLS RİCA OLUNUR BU SEFER Bİ EMİR DEĞİL 

tutankamon- Mesaj Sayısı: 8
Geri: neden oyuncular sözümüzü dinlemiyor (anket)
bence herkes kendi köyünü geliştirme uğraşında ki bende bu oyunun yenilrinden sayılırm bende ilk önce böle düşünüyordum fakat birlik olmadan bir hiç olduğumu sonradan anladım ve bunun herkes tarafından farkedilmesinin de zaman alacağı kanısındayım ama arkadaşlar lütfen birlikle birlikte hareket edelim ....
umutla.....
umutla.....

Admin- Admin

Şimdi ben bi konuda nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Mesela bi msj geliyor, "arkadaşlar A ismindeki oyuncu bizim birlik arkadaşımıza saldırıyor herkess A oyuncusuna saldırsın raporları istiyorum." İyide A oyuncusu benden 2 günlük uzaklıkta, saldırsam nolur saldırmasam nolur yada destek yollayın, eyvallah yollayalım dert değil de destek 30 saatte gidiyo, dün akşam saat 7 de bi arkadaşa destek yolladım hala yolda. Yani bu pek mantıklı gelmiyor bana.
Bir de birliğe alımlarda acaba bulunduğu konum gözönüne alınıyormu? çoğunluk ++ bölgede ve (40 lı yada 50 li ,100 küsür) şeklinde üyelerin koordinatları. Benim yakınımda 3 köy var birlikten, onlarada online olduğumda rastlamadım peki bana saldırı olursa ben kimden yardım isteyecem? diğerleri gönderene kadar köy başıma yıkılır
Bir de birliğe alımlarda acaba bulunduğu konum gözönüne alınıyormu? çoğunluk ++ bölgede ve (40 lı yada 50 li ,100 küsür) şeklinde üyelerin koordinatları. Benim yakınımda 3 köy var birlikten, onlarada online olduğumda rastlamadım peki bana saldırı olursa ben kimden yardım isteyecem? diğerleri gönderene kadar köy başıma yıkılır
sükun- Mesaj Sayısı: 26
Bir de bi konuda daha dertliyim, niye siz foruma resim koyabiliyosunuz da biz koyamıyoruz, itiraz ediyorum, yok yok isyan ediyorum 

sükun- Mesaj Sayısı: 26
Similar topics» oyuncular kayıtları
» Hiç düşündünüzmü türkiyenin en iyi counter oyuncusu ve half life oyuncuları kim ?
» ................:İbrahim Tatlıses - Neden 2008 Full Albüm İndir:..............
» SmackDown Oyuncuları
» Gezegenler Neden Yuvarlak ?
» Hiç düşündünüzmü türkiyenin en iyi counter oyuncusu ve half life oyuncuları kim ?
» ................:İbrahim Tatlıses - Neden 2008 Full Albüm İndir:..............
» SmackDown Oyuncuları
» Gezegenler Neden Yuvarlak ?
1 sayfadaki 1 sayfası